UNIKT MEDIA SCHOOL – Workshop Videografie de eveniment

Intr-o industrie competitiva cum este si videografia de eveniment, in care apar intr-un ritm constant noi videografi, este important sa fii educat nu doar in legatura cu aparatura si echipamentele dar si cu tehnicile necesare si abordarea evenimentului de la planificare pana la livrarea finala. Sa nu mai vorbim de faptul ca la mijloc este un business si trebuie sa infruntam tot felul de provocari.

Asadar, ce ziceti de putin ajutor?

Am proiectat acest workshop de videografie in trei zile, astel incat sa pot impartasi cele mai importante lectii pe care le-am învatat de-a lungul celor aproape 10 ani de experienta. Vom acoperi principalele teme de interes, aparatura si echipamente (care sunt in permanenta schimbate si evolutie), dar vom discuta si despre lucruri care nu se schimba – tehnici, principii si fundamente ale videografiei.

Modul in care filmam/ documentam un eveniment este foarte important, asa ca am sa va arat cum abordam noi evenimentele. Vom simula ziua nuntii, de la pregatiri pana la petrecere, si va voi arata cum obtinem cadrele necesare cu care sa construim si un material bine inchegat, corect realizat si echilibrat dar cel mai important care transmite dincolo de ecran trairile si emotiile zilei.

Pentru mai multe detalii descarca Prezentarea PDF a evenimentului.

Leave a Comment

Your email address will not be published.