Portofoliu

Highlights

Acestea sunt preferatele clientilor nostrii. Ele surprind in 3-5 minute emotiile , detaliie nuntii si nebunia zilei, combinate cu imagini spectaculoase filmate ulterior la o sedinta after-wedding (in functie de optiunile alese). Cu siguranta veti observa ca fiecare clip este diferit, transmite altceva. Din fericire suntem cu totii diferiti, asa ca fiecare material este Unikt :).

Trailer

Multi dintre voi ati urmarit trailere pe internet sau la cinematograf, asadar  aveti o mica idee despre ce inseamna :).  Trailer-ul nostru este un clip scurt de 60-90 secunde in care veti vedea multe dintre momentele nuntii prin cadre cat mai scurte . Trailer-ul trebuie sa fie interesant sa te tina putin in suspans, sa te faca sa iti doresti sa vezi mai mult din nunta respectiva, exact ca si trailerul de film. Trailer-ul este postat inaintea clipului highlights .

We did it 

Acum multi ani cand am inceput proiectul UNIKT vroaim sa aducem ceva nou si fresh in videografia de nunta din Romania. Am incercat sa aducem un plus de calitate in imagine si am reusit, am incercat sa schimbam muzica pe care monteaza un clip de nunta si am reusit dar nu reuseam sa aratam imagini de la nunta intr-un timp record. Pentru noi este o premiera sa postam imagini a doua zi de la nunta si suntem siguri ca vom ridica putin stacheta atunci cand vine vorba de videografie de nunta. Clipul este editat pe baza interviurilor luate la cald in  timpul nuntii . 2014 aduce un nou produs UNIKT care are si un nume parca predestinat pentru noi cat si pentru miri si anume “WE DID IT” video. 

Love story  & Same day edit

Acesta este clipul cu cele mai mari emotii si clipul care a schimbat perceptia invitatilor despre filmarea la nunta 🙂 Am reusit prin acest clip sa crestem emotiile pe care cuplu le are in ziua nuntii aratandu-le deja cadre filmate doar cu cateva momente sau ore inainte. Prima parte a clipului este un “Love story” care  reda prima intanlire a cuplului sau una din ideeile noastre traznite . A doua parte a clipului “Same day edit” sunt imaginile filmate si editate in aceeasi zi intr-un timp record . Este un clip diferit de ceea ce facem noi dar in acelasi timp este clipul care aduce primele satisfactii si emotii pentru ca am reusit sa il proiectam de fiecare data cand ne-am propus 🙂 Clipul este gandit ca deschidere spectaculoasa pentru primul dans, acesta incheindu-se cu mirii ajungand pe ringul de dans.

Save the date

Clipul a fost gandit ca o invitatie digitala pentru prietenii mirilor.  De cele mai multe ideile din clipuri au luat nastere in brainstorming-uri interne, iar clientii nostrii au fost actorii perfecti pentru fiecare poveste, fie ea mai romantica sau  mai amuzanta. Save the date este clipul care anunta nunta cuplului cu 4-5 luni inainte.