Parteneri

In cei 10 ani de actvitate am lucrat cu multi furnizori de nunta , ne-am facut multi prieteni si in acelasi timp profesionisti.

Fotografie de nunta www.justsayyes.ro , este o bucatica rupta din UNIKT , a stat sub umbrela 1 an apoi a facut un brand care a crescut de la an la an si continua sa creasca. Mihaela(sotia lui Stefan) este cea care a pus bazele Just Say Yes. Este un atu atunci cand lucram impreuna pentru ca stim ce vrea fiecare si facem o echipa care nu a dezamagit niciodata.

Fotografie de familie . www.wearefamily.ro este proiectul familiei noastre , am deschis usile studioului in anul 2015 in ajunul craciunului. Putem spune ce este al 3-lea copil al nostru, numai ca aici este implicata chiar toata familia .

Dj – Dj Armand, pentru cine nu stie … Armand este dj-ul care a adus notiunea de dj in fm-ul din Romania la radio Contact. Este dj-ul care a pus muzica la nunta noastra , nu cred ca am putea recomanda ceva mai bun .

Invitatii de nunta – Lady Cozac , acum multi ani am fost cei care am filmat nunta lor, dupa nunta au dezvoltat o afacere care ne place la nebunie . Va recomandam cu caldura produsele lor .

Locatie de nunta Salon Du Mariage . Locatia unde am facut propria nunta, trebuie sa va ganditi doar ca am vazut foarte multe locatii in anii nostrii de activitate si va spunem ca am facut cea mai buna alegere, atunci cand am ales sa lucram cu Florin si Mirela. O sa va convingeti singuri dupa ce ii veti intalni .

Event & Flower Design Maison Dadoo , am participat la multe evenimente facute de ei si putem spune ca fac decoruri de poveste. Dadoo este una dintre cele mai bune firme de aranjamente florale din Romania.

I Do Events , acum multi ani notiunea de wedding planner aparea in Romania. Acum pot spune ca wedding planner-ul vine in ajutorul nostru dar mai ales in ajutorul clientilor. Irina, este persoana potrivita care te va scapa de alergatura pe care o faci zi de zi pentru a organiza o nunta perfecta.