workshop video

NU TE VINDE IEFTIN – F64

Va astept Vineri 29 mai 2015 la F64!

Prezentare--Nu-te-vinde-ieftin-Videografia-de-nunta-29-Mai-2015-42387-280

Vei avea ocazia sa afli de la fiecare lector cum poti fi un videograf mai bun, cum sa te vinzi mai eficient, cum sa traiesti mai frumos creand amintiri durabile si de calitate pentru miri. Vino cu intrebarile care te framanta si vei avea raspunsul potrivit. Vino cu mintea deschisa, fara prejudecati si fii pregatit sa afli abordari noi, sa-ti confirmi propriile credinte sau sa-ti corectezi neajunsurile. Aceste seri nu te vor transforma in videograf de nunta, insa te vor sprijini cu siguranta sa devii mai bun.

Numarul de locuri este limitat la 30. Nu iti aduce cu tine aparate de filmat. Ia-ti, in schimb, un carnet de luat notite. Vei avea nevoie de el.

Va puteti inscrie AICI.

Locatie:  Prezentarea va avea loc la sala expozitionala a magazinului F64 din Bd. Unirii nr. 45.

Program eveniment: 
18.30 – 19.45 – Stefan Mirea (www.unikt.ro)

Un promotor al calitatii fara compromisuri, Stefan a primit numeroase premii pentru videografia sa curata, mereu surprinzatoare. Jovial si lipsit de formalisme, te va cuceri cu abordarea lui simpla dar foarte eficienta.

20.00 – 21.45 – Nicu Straton

Nicu este un veteran al videografiei de nunta romanesti, cu o experienta complexa atat ca videograf cat si ca lector. Pregateste-te sa fii uimit de abordarea unica a videografiei de nunta.

 

Update: Locurile au fost deja ocupate. Daca nu ati reusit sa va incrieti cu siguranta  ne vom intalni cu urmatoarea ocazie.  Va invit sa participati la Workshop-ul pe care il avea in perioada 23-25 Iunie 2015. Mai multe informatii aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published.