Despre

Unikt Media este un proiect in care ne-am pus toata increderea inca de la inceput, din 2006. UNIKT a aparut pe piata foto & video in 2005, cand Stefan si Cristi lucrau impreuna la un post de televiziune. Stefan era dj sau fotograf la nunta si edita materialele filmate de Cristi care se ocupa de partea video. Am incercat sa punem suflet si sa realizam toate materialele ca pentru noi. Ne-am dorit de fiecare data sa cunoastem si sa intelegem cate putin din fiecare client, din fiecare poveste, pentru ca mereu am crezut ca amintirile trebuie sa fie cat mai personale si cat mai aproape de gusturile fiecaruia.

Filmarea la nunta s-a transformat in videografie de nunta odata cu aparitia DSLR-ului, cameramanul a devenit videograf si am inceput sa invatam ce inseamna sa compui imagini. Am inteles mai bine lumina in care sa punem mirii nostrii, am invatat sa cunoastem mai bine aparatura pe care o foloseam si rezultatele erau mult peste asteptarile noastre. Pe langa dipozitivele de cu care filmam, am inceput sa achizitionam diferite dispozitive pentru a ne perfectiona filmarea la nunta. Pe partea de sunet am tras cu lavaliere pentru a avea un sunet mult mai curat si diferite recordere pentru party. In 2012 am inceput sa introducem macara in filmarile noastre si drone pentru filmari aeriene. Din 2009 Stefan a trecut pe partea de video, a inceput sa filmeze si in 2011 si 2012 a obtinut doua premii de la o comunitate europena de videografi EEVA.

Am pornit la drum fara sa stim la ce sa ne asteptam, am invatat lucruri noi pe tot acest parcurs, ne-am perfectionat si ne-am dedicat cum am putut noi mai bine. Desi munca noastra a fost recunoscuta si apreciata cu fiecare material predat clientilor, in ultimii ani am primit aceastea din partea unor adevarati profesionisti in domeniul videografiei de nunta la nivel international.

Locul III –  BEST VIDEOGRAPHER IN EUROPE  in 2011

Locul I  BEST WEDDING OPERATOR , in 2012

In 2011 am ocupat Locul 14 in Topul  25 European Event Videographers Association.

Au trecut multi ani in care am avut placerea sa cunoastem multe povesti fericite. Ne bucuram de increderea acordata de clientii nostriii si suntem entuziasti ca am fost alesi sa spunem povestea nuntii lor in felul nostru.   Ne-ar face placere sa aplicam tot ce stim si sa surprindem cele mai frumoase si importante momente in stilul care ne defineste: unicat, diferit, plin de viata si mai ales neasteptat.

Daca vreti sa aflati povestea noastra mai pe larg va invitam sa cititi interviul dat pentru European Event Videographers Association.